Consultancy

Wekelijks resultaten met omzet.

Voldoende sales- en marketingcapaciteit in huis maar behoefte aan sturing? Met onze coaching & consultancy dienst voer je zelf tactieken uit, terwijl wij je coachen en begeleiden.

Overleggen met post it notes

Alomvattende kennissessies

bLAAS NIEUW LEVEN IN JE MARKETINGTEAM

Wat is coaching & consultancy voor B2B marketing teams?

Wekelijks zit je met twee van onze senior consultants samen gedurende 1,5 uur. Je kijkt hierbij naar de voortgang van alle gekozen tactieken en strategieën. Daarnaast implementeren we onze werkwijze bij je intern. Hierdoor krijg je inzicht wat wel en wat niet werkt voor jouw bedrijf.

De wekelijkse sessie is de kans om te leren, maar ook een handige stok achter de deur. Wij monitoren de voortgang en zorgen dat het strategisch groeiplan ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd door jouw team.

Leadinfo dashboard
Focus op omzet en klanten

Waarom coaching voor marketing teams?

Marketing teams zijn vaak met van alles bezig. Het organiseren van een beurs tot de interne communicatie. Met coaching & consultancy zorgen we ervoor dat de focus op nieuwe klanten en omzet niet verdwijnt, maar juist gaat accelereren.

Het doel: het overbrengen van kennis en het opzetten van duurzame groei. Is dit gelukt en zijn we niet meer nodig? Dan is ons werk gedaan en trekken wij ons terug.

per maand af te nemen

Flexibeler kan niet

Soms is onze coaching & consultancy een maand niet nodig of komt het een maand niet uit. Wij bieden je de flexibiliteit om onze diensten per maand af te nemen. Hierdoor ben je niet gebonden aan een langdurig contract.

Werken achter een laptop